29 iulie 2010

” Nimeni nu poate trai fara prieteni , chiar daca stapaneste toate bunurile lumii ” . ( Aristotel )

Astazi multe prietenii se realizeaza numai pe messenger , acele “prietenii virtuale” care ne fac sa radem , sa gandim , sa reflectam …
Saint-Exupery a spus : “ Timpul petrecut cu floarea ta a fost cel care a facut-o atat de importanta.”
Timpul petrecut cu fiecare prieten este cel care-l face pe acesta sa fie atat de important.Pentru ca timpul “pierdut” cu prietenii nu exista , este timp castigat , trait , profitat … sunt amintiri pentru o clipa sau pentru o viata intreaga !
Un prieten devine important pentru noi si noi pentru el , atunci cand putem , chiar si in lipsa lui , sa radem sau sa plangem , sa-i ducem dorul sau sa ne dorim sa ne fie alaturi doar pentru a ne bucura de prezenta lui …

28 iulie 2010

Changes

Prea multe lucruri se intampla in acelasi timp …
Totul se schimba. Inevitabil, pentru ca pornim fiecare intr-o directie. Prieteniile nu mai sunt ceea ce erau, oamenii care te ascultau odata si-au pierdut rabdarea, iar cei care te-au iubit, acum iubesc pe altcineva. Insa e greu sa accepti in anumite momente, schimbarea; este dureros pentru ca odata ce te intorci in trecutul fericit ii vrei pe cei dragi alaturi, ai nevoie de ei asa cum i-ai cunoscut si iubit.Pentru ca e atat de cald si comfortabil gandul ca atunci cand te intorci spre cineva, il gasesti exact asa cum l-ai lasat: neatins , nedeformat, neschimbat.
Timpul insa ne schimba continuu; dorintele, visele noastre, iubirile noastre, pe toate le lasam in urma si devenim ceea ce trebuie sa devenim pentru moment, pentru a supravietui, pentru a mai continua o singura zi. Doresc sa imi construiesc, singura, ziua de maine fericita. Chiar daca fericirea de acum e doar o repetare disperata a amintirii de bucurie pe care am avut-o candva. Spune-i amagire, poti sa o numesti chiar visare inutila , dar eu o numesc supravietuire. Inca o zi, inca o clipa cu ceea ce nu am, nu pot avea, cu ceea ce am deja.

 @ Olariu Cristina

27 iulie 2010

” Prietenia se caştigă greu …. dar se pierde într-o secundă. “

Am descoperit astazi cu deosebită plăcere nişte fotografii … mai vechi.
E uimitor totuşi câtă emoţie îţi pot transmite câteva fotografii , amintiri … de parcă totul s-ar fi întâmplat ieri , (e tare ciudată senzaţia asta din stomac).
Tocmai de aceea vreau să precizez că, prietenii, nu întotdeauna aceeaşi, e important să fie lângă tine , dar si mai important e ca ei să nu se supere pe ceilalţi prieteni, atunci când unii sunt şi alţii nu…
Poate că nu eu , sau tu , sau el nu mai vrea să fi prieteni … poate că destinul vrea asta ! Poate ca asa ne este soarta … Cu unii trebuie să fim prieteni până la sfârşit … cu alţii nu, asta numai Dumnezeu poate ştii .
Oricum , îmi iubesc prietenii , chiar dacă am foarte puţini , chiar dacă pot fii număraţi pe degetele unei singure mâini , cu toate acestea îi iubesc , şi le multumesc pentru tot , au fost alături de mine în multe momente dificile dar si in momentele mele de nebunie si de fericire maximă !

26 iulie 2010

...

Desi mai am un blog pe wordpress,voi incepe sa postez si pe acesta cate ceva ... alte teme,alte discutii fata de vechiul blog :)
Tin sa precizez ca blog-ul pe blogger.com il am de mai mult de un an dar nu am postat nimic ...